Stemning i bildet

Uansett hva slags kjole, pynt eller farger du bruker på bryllupsdagen din, så kommer det til å bli en vakker dag. Og stemningen i bildene vil reflektere akkurat det.

Her er to tavler med ulik fargebruk, der begge gjenspeiler det vakre ved dagen.

nb moodboard mars 2015 2

Øverest venstre til nederst høyre: 1. DÅWN / dåwn.no 2. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com 3. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 4. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 5. Hex Color #636a9e 6. Hex Color #9fbc72 7. Hex Color #de91ae 8. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com

nb moodboard mars 2015

Øverest venstre til nederst høyre: 1. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 2. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com 3. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com 4. DÅWN / dåwn.no 5. Hex Color #6c6c70 6. Hex Color #cacaca 7. Hex Color #c8c4ba 8. C.W. Rosenhoff /cwrosenhoff.com

Skriv din kommentar