Saint Isabel Bridal 2015

2015-kolleksjonen fra Texas-baserte Saint Isabel er laget med en gjennomgående tanke på teksturer og bevegelse med naturlig romantikk som en underliggende rød tråd.

Kjolene er håndlagde, noen med subtile variasjoner i den letteste silke-chiffon, andre med detaljerte blonder og delikate kniplinger. Designer Ivana Krejci forteller at hun har fokusert på hvordan skjørtene vil bevege seg i vinden.

Disse drømmekjolene gir oss en følelse av bohemsk prinsesse som møter romantisk eksklusivitet, og vi liker det!

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015Nordiske Bryllup / Nordic Weddings // Saint Isabel Bridal 2015

 

Saint Isabel har egen Etsy-butikk, og sender verden over. Hurra!

Foto: Loft Photography
Modell: Dagny Hines
Accessories: Bride la Boheme

 

Skriv din kommentar