Marie og Peder – sunnhet og skjønnhet

Som kommende brud er det nesten umulig å ikke oppleve et visst press når det gjelder mitt eget utseende på den store dagen. Alt planlegges i detalj: hvordan håret skal settes opp (eventuelt ikke settes opp), hvilken sminke som skal brukes, og hvordan den skal legges, brudekjolen selvfølgelig, diverse smykker, negler, sko, kanskje et slør i håret. Lista fortsetter, og det er nesten ubegrenset hva man kan planlegge med tanke på eget utseende. Det kan virke overfladisk når jeg formulerer det slik, men dette er vel svært naturlig for mange av oss jenter. Jeg har personlig tenkt en del på at jeg virkelig ønsker å se helt ”smashing ” ut denne dagen.

Marie om sunnhet // Nordiske Bryllup

Dette er grunnen til at jeg tenker nøye gjennom både skjønnhets- og sunnhetsrutiner nå som dagen nærmer seg. I den anledning ønsker jeg å dele med dere noen enkle og helt overkommelige tips. For meg blir dette min sjekkliste fram mot den store dagen.

  •  Å drikke vann gjennom hele dagen. Det gjør godt for både huden, energinivået m.m.
  • Å ta B-vitamin daglig. Dette har fått håret mitt til å vokse fortere enn noensinne, samtidig som det har blitt mye sunnere og sterkere. Det gjør også godt for huden.
  • Å bruke god fuktighet i ansiktet før jeg legger meg. Jojoba-olje gir best effekt for min del. Ansiktet bør også renses godt om morgenen, da urenheter gjerne skilles ut om natten.
  • Å trene målrettet og systematisk.
  • Å spise regelmessig gjennom dagen fremfor få og store måltider.

Marie om sunnhet // Nordiske BryllupDet kan virke rart å gjøre dette ”bare” for den ene dagen. Jeg for min del forbereder meg på denne måten også fordi jeg ønsker å kunne se tilbake på både bryllupsdagen og nygifttilværelsen som min ”glanstid”: den tiden hvor jeg var sunn og sprek, strålende vakker og så lykkelig ut – fra innerst til ytterst, og det krever god helse på flere plan. En junidag om ikke lenge skal jeg si JA til å leve resten av livet sammen med mannen i mitt liv. Derfor ønsker jeg å starte den reisen på topp. Jeg vil være godt rustet til å leve en sunn hverdag sammen med ham og ønsker å gi ham den beste utgaven av meg selv.

Foto: Nordiske Bryllup / Emilie Bjerva

Skriv din kommentar