Hvordan finne din stil

Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Noen har sett for seg dekoren til bryllupet siden de var små. Like mange har ingen anelse. De fleste er nok et sted midt i mellom. Når jeg nå skal velge – hva i all verden skal jeg gå for? Pasteller eller mektige farger, rustikt eller sart? Jeg har en idé.

Hva om jeg kombinerer de tingene jeg liker best og ser hva det blir?

Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Jeg henter frem de nostalgiske tekoppene, båndet fra restekassa på sybutikken, perlehalsbåndet fra bestemor, fjærene jeg alltid plukker med meg fra stranden og bildet som gir meg så god stemning. Jeg slenger med noen fargeprøver og et bilde av oss. Kanskje har min forlovede også noe han vil ha med, som betyr noe spesielt for ham.

Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Prøv! Finn en fin bakgrunn: et stykke gråpapir, et fint bord eller en hvit flate og legg tingene utover.

Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Collage Inspiration for wedding // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings
Kanskje kan dette hjelpe meg til å finne et fellestrekk i stil, kanskje får jeg en spesiell følelse og må trekke fra eller legge til noe annet.

Ta bilder og skriv stikkord. Vis det til blomsterdekoratøren – det vil gi henne et mer helhetlig bilde av hvilket uttrykk du er ute etter for både dagen og for blomstene. Om ikke kjolen allerede er på plass, kan dette være en hjelp til å finne den?
Kanskje kan det å ta med vakre ting og minner gjøre dagen enda mer spesiell og unik for dere?

 

Foto: Nordiske Bryllup / Kristine Dalen

Skriv din kommentar