Cecilie Melli – T I T A N I A

Cecilie Mellis nyeste brudekjolekolleksjon heter Titania. Et knippe nydelige kjoler i florlette stoffer og detaljerte blonder, med spennende innslag av fjær og blomster. Disse kjolene føyer seg inn i samlingen av brudekjoler som er designet og blir sydd i Cecilies eget studio. Slik beskriver hun kjolene på bloggen sin:

«Brudekjolene er feminine og sofistikerte, godt kjent for sine klassiske silhuetter og fine detaljer. Det sobre designet er enkelt og romantisk, men har likevel et moderne preg. Når du kjøper en kjole signert Cecilie Melli, investerer du i god kvalitet og godt håndverk. Vi søker den fineste silke og de vakreste materialene som blir klippet, drapert og sydd av erfarne designere og sydamer i studioet i Oslo.»

Vi i Nordiske Bryllup er glade for å se norsk design som virkelig kan konkurrere med designere ute i den store verden. Vi håper at vi kan være med på å inspirere flere til å velge norsk og nordisk design, både til bryllup og andre anledninger.

Se hele kolleksjonen her

 

Foto: Oda Berby

Modell: Helene H.

Skriv din kommentar