Sommeridyll på landet

Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography
Romantisk, lekent og uhøytidelig. Dette er noen stikkord som kan beskrive bryllupet Anne-Margrethe Photography har delt med oss i dag. Len deg godt tilbake og ta til deg varme og inspirasjon fra bryllupet som fant sted i Østfold en sommerdag i fjor.

Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe PhotographyBarn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography  Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography Barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Anne Margrethe Photography

Foto: Anne-Margrethe Photography
Kjole: Cymbeline (fransk). Kjøpt hos Diin brud og selskap i Kirkeveien
Blomster: Ski blomsterforretning
Hår og make-up: Gevir ved Caroline Denise Svendsen
Festlokale: Vestre Kjærnes Gård

Anne-Margrethe Photography har vunnet flere priser som bryllupsfotograf i Norge. Vi har tidligere presentert henne her på Nordiske Bryllup, og intervjuet finner du her.

Skriv din kommentar