Charlie Brear – favoritter fra 2015 kolleksjonen

Charlie Brear er en britisk designer som lager enkle og stilrene kjoler. Det som gjør kolleksjonene hennes utrolig fascinerende, er at en kan få kjøpt kjolene i forskjellige varianter. Du kan for eksempel få den samme kjolen med både korte og lange ermer. De har også helt enkle basiskjoler der du selv kan velge ut skjørt, overdel, belter og annet til å ha over, for å skape den perfekte kjolen for akkurat deg. Her er våre 5 favoritter fra deres 2015-kolleksjon:

CB 1930

PETTINE VERSAILLES

CB 1940

MARIELLE

CB 1950

ARLETTE

CB 1970

NERU

CB 1970-2

SAFNA

Kjolene får du kjøpt hos Maria Schei på Bryne, Belle Amie Brudesalong i Bergen eller på designerens egen nettside. En kan også ta turen til London hvor du kan bestille prøvetime i showroom.

Foto: Charlie Brear

Skriv din kommentar