Peoner

Nordic Weddings // peonbukett Photo: C.W.Rosenhoff

Peoner er mange bruders drøm tenk å fylle både brudebuketten og bryllupslokalet med peoner og dermed gi hele bryllupsdagen et inntrykk av en lett, rosa fløyelsstemning!

Dessverre har denne blomsten knust mang en kommende bruds hjerte siden den bare er tilgjengelig i en kort periode på våren.

Nordic Weddings // peonbukett Photo: C.W.RosenhoffPeontrenden er langt fra over, men vi kommer nok til å se peoner mer brukt i andre bukettfasonger og sammensetninger enn den tradisjonelle, runde og tette buketten. Gi gjerne blomsterdekoratøren frihet til å komme med nye idéer, for det er så utrolig mye flott en kan bruke peoner til som også gjør at selve blomsten kommer enda mer til sin rett.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Inspiring wedding in Hamar, Norway

3 tips til deg som ønsker å ha peoner i brudebuketten:

  • Bruk en blomsterdekoratør som har mulighet til å bestille blomstene direkte fra grossister i inn- og utland. Skulle etterspørselen bli veldig høy, er sjansen større for å få tak i blomstene der enn i en kjedebutikk. De fleste selvstendige blomsterforretninger og gartneri har mulighet til dette.
  • Ha en plan B, både når det gjelder type blomster og hvor mye du ønsker å betale. Du må enten være villig til å bruke andre blomster, eller ha anledning til å kunne betale mer ved en eventuell prisstigning. Er du godt innenfor sesongen, vil du ganske sikkert få tak i peoner, men prisen kan ofte variere etter hvor høy etterspørselen er. Spesielt i bryllupssesongen merker en at prisene på enkelte blomster kan variere veldig.

Tenk på variasjon! Peoner kan brukes på så utrolig mange måter: korte, lange, knopper eller fullt utsprunget.

Nordic Weddings // Photo: C.W.Rosenhoff_brudebukett-3
Bukett dobbel copy2Nordic Weddings // Michaela Nicole Photography

Foto:
1,2,3: C.W.Rosenhoff
4: Andrew Hewson
5: C.W.Rosenhoff
6,7,8: Michaela Nichole Photography

 

Skriv din kommentar