Marie og Peder – Personlig stempel

Følg bruden // Nordiske Bryllup, foto: Emilie Bjerva

Nå har vi endelig fått invitasjonene våre fra trykkeriet, og de ble fantastisk fine. Dette er gøy! Heldigvis har jeg fortsatt ikke blitt noen «bridezilla», så det er lite som stresser oss foreløpig – selv ikke når invitasjonene er akkurat noen millimetere for store for de 100 konvoluttene vi allerede hadde skrevet navn og adresse på. En liten klump i halsen, etterfulgt av en ørliten brettekant på konvolutten, og vips: problemet ute av verden. Håper vi klarer å holde hodet like kaldt videre gjennom denne våren. Under fem måneder igjen til drømmedagen nå.

Følg bruden // Nordiske Bryllup, foto: Emilie Bjerva

Vi ønsket å sette et personlig preg på invitasjonene våre, og derfor bestilte vi et eget stempel med navnene våre på. Dette personlige designet går også igjen i selve trykket på invitasjonene. Vi kommer også til å bruke dette stempelet på andre detaljer i bryllupet vårt: bordkort, program, meny? Vi får se.

Ønsker du også å spesialbestille et slikt stempel, er det ikke lenger unna enn et enkelt søk på nettet. Jeg kjente ikke til dette fra før, men det er ganske mange steder som tilbyr denne tjenesten.

Følg bruden // Nordiske Bryllup, foto: Emilie Bjerva

Foto: Emilie Bjerva
Tumbler: emiliebjerva.tumblr.com
Instagram: @emiliebjerva

Design på stempel og invitasjoner: Ole Kristian Johansen

Skriv din kommentar