Alise og Jostein – Svaberg og kornåker

Seaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: SuegraphySeaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: SuegraphySeaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: SuegraphySeaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: SuegraphySeaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: SuegraphySeaside and barn wedding // Nordic Weddings, Photo: Suegraphy

Alise og Jostein har kapret våre hjerter! Vi er helt betatt av dette vakre brudeparet og deres sjarmerende bryllup. Gikk du glipp av filmen fra bryllupet, kan du se den her. Vi har tatt en prat med fotografen bak bildene.

Navn

– Suzanne van der Knijff

En kort biografi om deg

– Mitt liv startet på Maui, Hawaii, og noen få år senere flyttet jeg til Nederland, der mine foreldre kommer fra. Nå bor jeg i en liten by kalt Ede, hvor jeg dette året holder på å fullføre kommunikasjons-studier. Jeg har drevet med foto siden jeg var tenåring, og i 2012 startet jeg SUEGRAPHY. Siden da har det vært et spennende eventyr – noe jeg ikke ville vært foruten.

Et år senere ble kjæresten min, Erwin, med i bryllup for å lage filmer. Det er flott å forevige bryllup sammen som par. Spesielt det å få reise sammen. I fjor var vi i Sveits, Belgia og Norge for å fotografere bryllup sammen. Og best av alt: til sommeren skal vi feire vårt eget bryllup i Ardennene i Belgia – vi kan nesten ikke vente!

Hvordan vil din kjæreste beskrive deg som person?

– Dette er hva han skriver om meg:

«Suzanne er personen som jeg elsker, som inspirerer meg og som hjelper meg med å nå drømmene mine. Hun gjør dette ved å være den hun er, men spesielt gjennom sine holdninger som profesjonell fotograf. Hennes lidenskap for naturlig lys, detaljer (!), imponerende omgivelser og menneskers individualitet, gjør hennes stil både leken og romantisk. Samtidig er det viktig for henne at andre føler seg vel, og at hun er seg selv i det hun gjør».

Hvilken del av bryllupet liker du best å fotografere? 

– Det er gjerne når bruden forbereder seg til bryllupet. Jeg ser alltid frem til å se bruden og hennes familie og venner og få være en del av det ekte øyeblikket før bryllupet starter. 

Har du noen tips til kommende brudepar som skal bli fotografert?

– I tillegg til din nye ektemann eller kone, er fotografen den personen du bruker mest tid sammen med i bryllupet. Vær sikker på at det er en person du trives med og som får deg til å føle deg komfortabel og avslappet.

Foto: Suegraphywww.suegraphy.com / @suegraphy

1 Kommentar

  • mars 2, 2017

    Emilie Aamodt

    Hvor er disse bildene tatt?

Skriv din kommentar