Ønsker du å endre noe ved livsstilen din?

Livstilsforvandling // Nordiske Bryllup
Foto: Thinkstock

Nytt år, nye muligheter! Av en eller annen grunn så er vi skrudd sammen slik at vi får nytt mot til å gjøre positive endringer med oss selv i det vi passerer et nytt år. For ikke å snakke om den iveren mange nyforlovede får etter å skulle «komme i toppform» til bryllupet. Det er derfor med stor glede at vi fremover kan tilby dere noen smakebiter av kurset fra «Livsstilsforandring.no». Kursholder Jenny vil dele gode tips og oppskrifter med oss, som forhåpentligvis kan være til motivasjon for mange av våre lesere. Vi vil i tillegg anbefale alle å ta Livsstilsforandring.no sitt fulle kurs, da flere av oss i Nordiske Bryllup har gode erfaringer med det, og du vil få en personlig oppfølging. I dag ønsker vi å presentere Jenny:

Hvem er du?

– Jenny Hasseløy heter jeg. Jeg er mamma til en liten gutt og gift med en fantastisk mann. Jeg er grunnlegger av livsstilsforandring.no, og kursholder. Jeg har 5 års pedagogisk utdanning innen idrett og psykologi, samt ernæring.

Med bakgrunn i min faglige kunnskap og gode erfaring med å motivere mennesker, har jeg veldig lyst til å hjelpe deg til å gjøre de forandringer du trenger for å få en bedre og sunnere livsstil. Gjennom vårt nettkurs kan du bli inspirert til å ta de grepene du trenger for å nå målene dine.

Hva er livsstilsforandring.no ?

– Vi holder nettkurs der vi hjelper mennesker med å endre livsstil, både når det gjelder kost, fysisk aktivitet og andre områder i livet hvor en føler en trenger mer balanse. 

Vårt slagord er: «Helse til hele folket.» Vår idé er at alle kan trenge backing for å leve et sunt og godt liv i en hektisk hverdag. Derfor passer våre kurs både for de som trenger en radikal livsstilsendring, og de som bare trenger å freshe opp kunnskapen sin. Vi gir supre, velfundamenterte råd, gode og sunne oppskrifter og solid personlig oppfølging.

Våre kurs er nettbaserte, så du kan delta uansett hvor du befinner deg i verden. Du kan benytte deg av kursene når det passer deg, og du er ikke avhengig av å måtte møte opp et spesielt sted, på en spesiell tid i løpet av uken. Hvert nettkurs varer i et halvt år, og all kontakt skjer via mail. Det er store fordeler ved å ha kurset så lenge, for da får du virkelig hjelp til å gjøre varige livsstilsforandringer. Vi slipper deg ikke når du har kommet i gang med endringene, men følger deg helt frem til dette har blitt en del av din hverdag.

Hva er den generelle responsen til de som har gått gjennom et kurs hos «livstilsforandring»?

”Jeg har prøvd mye, men med hjelp fra livsstilsforandring.no har jeg fått de verktøyene og den hjelpen jeg trenger for å forandre livsstilen min. Ikke kun for noen måneder, men i et langt perspektiv.” Slike kommentarer hører vi ofte. 

Kan du dele noen personlige nyttårsforsetter med oss?

– Slutten av hvert år er ofte en hektisk tid. Både trening og planlegging av måltider i desember, er ikke like fokusert som vanlig i vår familie. Derfor er mitt ”nyttårsforsett” å ikke vente en uke ut i januar, men å begynne med det samme og holde de gode rutinene jeg har jobbet inn. For hvis jeg venter en uke, så er det lett at hele januar raser av gårde med samme tempo som desember, og jeg får ikke gjort det jeg skal. 

Har du et godt tips vi kan ta med oss inn i det nye året?

– Planlegging er alfa og omega! Hvis du ikke planlegger hver uke hvilke sunne middager du skal spise, og når du skal trene, blir det som oftest ikke noe av. Hvis du begynner å planlegge, er sjansen mye større for at du lykkes. Et godt råd kan være å ta 15 minutter hver søndag kveld der du alene, eller sammen med partneren din, planlegger kommende uke. Tar du utfordringen?

Jenny Hasseløy - Livstilsforvandling // Nordiske Bryllup

Du kan melde deg opp til kurs på Livsstilsforandring.no hver måned. Neste kurs starter allerede 6 januar 2015.

Kontaktinfo
Hjemmeside: www.livsstilsforandring.no
Mail: jenny@livsstilsforandring.no

Portrettfoto: Nordiske Bryllup

Skriv din kommentar