Marie og Peder – Bilder i høstregn

Vi leier inn noen av våre kjente og kjære til å hjelpe oss med noen av forberedelsene til dagen vår. For tiden jobber vi med invitasjonen, som skal sendes ut denne måneden. Etter å ha hentet inspirasjon fra Pinterest, gikk vi en tur i Oslos høstregn og tok noen bilder.

Disse kommer vi til å bruke på invitasjonen, programmet i kirken og på andre kreative måter vi kommer på underveis. Vi har funnet ut at det er veldig greit å ha disse bildene etter hvert som dagen nærmer seg. Bare et halvt år igjen nå!

Engagement // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup Foto: Emilie BjervaEngagement // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup Foto: Emilie BjervaEngagement // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup Foto: Emilie Bjerva Engagement // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup Foto: Emilie Bjerva

Foto: Emilie Bjerva
Instagram: @emiliebjerva

Skriv din kommentar