Alise og Jostein – En romantisk gårdsfest

Da Alise og Jostein skulle gifte seg, ønsket de at bryllupsdagen skulle bli en vakker, avslappet og samtidig høytidelig dag. En dag som skulle være annerledes og særegen. En dag som skulle få frem hvem de er, og hvem de er som par. Når de skulle ta viktige avgjørelser under forberedelsene, spurte de seg selv: ”Gjør vi dette fordi alle gjør det, eller fordi vi har lyst til å ha det sånn?” For brudeparet ble dagen enda bedre enn de hadde drømt om. ”Det føltes som et eventyr,” sier Alise og smiler. Bryllupet ble holdt i vakre og idylliske omgivelser på Sørlandet. I den vel bevarte, lille og intime Søgne gamle kirke ga de hverandre sitt JA, mens festen ble holdt i låven på Holum gård. En sjarmerende liten og gammel låve i nydelige omgivelser. Både inne i låven og utenfor var alt gjennomført i brudeparets stil: Gamle lysestaker, levende lys, søte blondevimpler, blondeduker, lyslenker i tak, gamle rammer med bilder av brudeparet hang og sto rundt om i låven – og ikke minst de nydelige markblomstene som satte sitt preg på det hele. Alise hadde i tillegg samlet ulike krystallglass fra hele slekten som ble brukt under festen. Brudeparet ankom festen kjørende på en vannscooter på elven som ligger rett ved låven. «Blau Productions» har fanget mange av høydepunktene fra drømmedagen til Alise og Jostein i en inspirerende og vakker film. Se den og la deg inspirere!

Video og klipp: Blau Productions / www.blauproductions.com / @blauproductions

Foto: Suegraphywww.suegraphy.com / @suegraphy

Skriv din kommentar