Vinterbukett – mørk og romantisk

Winter Wedding Bouquet // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Hva med å sette sammen buketten, eller andre dekorasjoner, av det beste som vintersesongen har å by på? Her er det brukt mocca roser, røde bær, rosmarin med svak duft og både grønne og brune kvister. Roser er alltid sikkert å bruke om vinteren og er like fine uansett hvilken sesong du er i. Ved å bruke røde bær, mørkegrønne blader og kvister, tar en inn elementer som ellers er å se på denne årstiden. Dette skaper gode assosiasjoner til koselige og varme vinterkvelder. Den krydrende duften av rosmarin er med og skaper det lille ekstra for stemningen rundt bordene. De varme fargene mykner opp en ellers kald årstid.

Winter Wedding Bouquet // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Se flere bilder fra dette bryllupet her.

 

Foto: Nadia D. Photography
Facebook: Nadiadphoto
Instagram: @nadiadphoto

Blomster: The Flower Post

Skriv din kommentar