Vinterbukett – et lyst eventyr

Et alternativ til buketten i et vinterbryllup kan være å velge duse og rolige farger med mye hvitt, og vi falt helt for denne buketten. Den representerer mye av det en ønsker ved et vinterbryllup – både i fargene og type blomster. Ranunkler og anemoner har sesong om vinteren og utgjør her en fin og dus harmoni sammen med eukalyptus, sølvkrans og gåsunger. Andre hvite blomster som også er lett tilgjengelige om vinteren, er roser, hodenellik, waxblomst og tulipaner. Ved å velge blomster som har sesong, vil en i mye større grad få flotte og ferske blomster, og samtidig et mye bredere utvalg i farger, størrelser og nyanser. Hvorfor ikke velge noe litt annet enn den lille runde buketten som har vært mye brukt den siste tiden?

Foto: Shalynne Imaging Photography
Facebook: www.facebook.com/ShalynneImaging
Instagram: @shannyv
Twitter: @shannyve

Blomster: Bare Root Flora
Instagram: @barerootflora
Twitter: @barerootflora

Skriv din kommentar