Gjør det selv – Glitrende girlandere

Jessica Gatlyn – jenta bak logoen vår – og mannen hennes, Sam Gatlyn, har laget en inspirerende video vi vil dele med dere i dag. De er ikke nordiske, har foreløpig heller aldri vært i Norden, men dette er noen venner av «Nordiske Bryllup» som har utrolig mye god inspirasjon å by på. Vi kan også røpe at dette ikke er den siste videoen vi får se fra dem…

Nå i julen er det mange fine dekorasjoner som dukker opp overalt. Ser man bortifra for eksempel julenisser og julegriser, er det overraskende mye som kan brukes som bryllupsdekor. Hva med å dekorere et lokale med glitrende girlandere som Jessica viser oss hvordan vi kan lage? Eller er det kanskje noen andre papirfigurer som skal få hilse på symaskinen din?

Vi vil også anbefale å sjekke ut Jessicas hjemmeside Bohemian ink. Hennes kunstneriske uttrykk og evner er vel verdt å ta en titt på.

Video: Samuel Gatlyn
Musikk: Amiina

Skriv din kommentar