Fotograf Andrew Hewson

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area ProductionsGrey Area Productions er fotografen bak det sjarmerende Hamar-bryllupet til Anniken og Joel som vi har vist tidligere her på Nordiske Bryllup. Vi ønsket å bli litt bedre kjent med den talentfulle fotografen, og historien hans viser seg å være noe utenom det vanlige:

Ditt fulle navn?
– Andrew Hewson

Fortell litt om deg selv
– Jeg vokste opp på en gård sammen med mine fire søsken og en hjemmeværende mamma som tydelig elsket oss. Jeg gikk på en liten skole med kun 30 elever. Allerede før min yngste søster hadde fylt ni år, dro vi på misjonstur til Asia. På Hawaii lærte jeg om film, og av han jeg bodde sammen med der, lærte jeg å fotografere. Jeg brukte de neste tre årene på å kjempe imot menneskehandel. Vi reiste over hele USA, fikk jobbe med FBI og følge en privatetterforsker til Mexico. Jeg ble tilslutt utbrent og reiste til Britisk Columbia i Canada for å trekke meg tilbake. Jeg drakk te, spiste masse blåbær og likte å løpe naken igjennom skogen i tordenvær. Jeg traff en dame som betydde veldig mye for meg og som jeg lærte mye av. Hun ble som min andre mor. Etter dette brukte jeg tre år i et studio sammen med broren min, hvor jeg fant ut at jeg likte å skrive. Jeg bodde i villmarken i ett år for å finne meg selv. I 2011 opplevde jeg Christchurch-jordskjelvet (New Zealand) og mistet alt jeg eide. Jeg dro til gruvene i vest-australia, og i ørkenen – midt i sorgen over alt jeg hadde tapt – hadde jeg en sterk opplevelse med Gud. Jeg fikk motet tilbake og dro videre til Veneziabiennalen, besteg deretter en fjelltopp i Italia og reiste hjem igjen da bestefaren min døde. For tiden lærer jeg å roe meg ned, holde fast i det enkle og bruke tid på det som virkelig betyr noe for meg.

Hvordan vil din beste venn beskrive deg som person?
«Andrew er full av energi og glad i eventyr. Han elsker å utforske verden og har et øye for det vakre. Han har en sterk tro som setter retning for livet hans. Han er oppriktig og omtenksom og er der for familie og venner.»

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions

Beskriv din stil som bryllupsfotograf med tre ord.
– Ute i villmarken.

Kan du vise oss ett av dine favorittbilder som du har tatt?
– Det er en nær venn som er objektet for mye av mitt personlige arbeid. I grunnen reiser vi på eventyr sammen.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions

Hva er din styrke som bryllupsfotograf?
– Fra hva jeg hører er det min evne til å gjøre folk tilfreds, det å gjøre det mulig for dem å slappe av og å være seg selv.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions

Har du noen råd til brudepar som skal bli fotografert?
– Velg en god fotograf og så glem resten. La forventningene og kontrollen ligge. Da vil du klare å nyte dagen, slappe av og å være deg selv. En god fotograf vil klare å fange dette naturlig.

  Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Interview with Grey Area Productions

Foto: Isabella Harrex

Grey Area Productions
Facebook: GreyAreaProductions
Instagram: @andrewchewson