Farger Skaper Stemning

Fargebruk kan være avgjørende i stemningsbildet, men er aldri ment til å skulle gjøre det vanskelig for deg som planlegger bryllup. Liker du mørk turkis eller neon rosa – bruk det! Eller hva med gull og sennepsgul? Bryllupet er en fest – dere feirer kjærligheten, og hva er da bedre enn farger som gjør dere glade? Vi oppfordrer til å eksperimentere litt på forhånd: Lag deg gjerne en inspirasjonstavle ved å samle bilder med farger du liker. Nettsiden color.adobe.com er et annet godt tips. Der kan du enkelt lære hvordan du lager dine egne, fine fargekombinasjoner. I mellomtiden: her er to tavler med farger som inspirerer oss.

NB gull mood board

Øverest venstre til nederst høyre: 1. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 2. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 3. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 4. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 5. Hex Color #514d44 6. Hex Color #9c8775 7. Hex Color #b2a9ac 8. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com Ring: Jessica Tremp /brownpaperparcel.com

NB skog mood board

Øverest venstre til nederst høyre: 1. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 2. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com 3. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 4. Kristianne Marøy / kristiannemaroy.com 5. Hex Color #323932 6. Hex Color #0a4245 7. Hex Color #43685c 8. Jessica Tremp /brownpaperparcel.com Ring: Jessica Tremp /brownpaperparcel.com

Skriv din kommentar