Pernille og Martin

Dette vakre sørlandsbryllupet har vi gledet oss veldig til å vise dere. I Flekkerøy kirke, 9. august i år, ga Pernille og Martin hverandre sitt «JA». Festen ble holdt på Bjørndal Gård, på et låveloft med fantastisk arkitektur, i idylliske omgivelser. Bryllupet oser av romantikk og eleganse, og når øyeblikkene fra den store dagen er foreviget av dyktige Sandra Palm, trengs det ikke sies mer. Bare se, og bli inspirert!

Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic WeddingsWedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic WeddingsWedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings Wedding in Kristiansand, Norway. Photo by Sandra Palm // Nordiske Bryllup / Nordic Weddings

Se flere bilder fra bryllupet her.

Foto: Sandra Palm

Hår og sminke: Mette Tryland

Blomster: Pernille (med mor og svigermor)

Brudekjole: Phase Eight

Brudens sko: Jimmy choo

Invitasjoner og meny: Pernille og Martin

Kake: Lille Bageri

Skriv din kommentar