Høsttema med kobber

all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Her har interiørstylisten, Elisabeth Graff Espevoll, og jeg satt sammen et nytt forslag på høstinspirert borddekorasjon. Denne gangen har vi tatt utgangspunkt i kobber og varme toner.

all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Vi liker den stigende populariteten til keramikk og falt for denne vasen fra en av våre favorittbutikker – «Hus og Hage». Der fant vi også kobberlysestakene, konglene og de store fjærene.

all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Konglene kan henges opp som dekor bak brudeparets plass eller sette en fin høsttemning i festlokalets vinduer. En annen idé kan være å henge de på et tre eller flere trær fordelt utover festlokalet. Et slikt tre kan være et element som enkelt skaper en lun atmosfære i et stort lokale. Duskene lagde vi av blondebånd og frisker opp høsttonene med sin behagelige ferskenfarge.

all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Vi har latt oss inspirere av tørkede blomster. Kanskje det høres trist ut å dekorere med visne blomster i et bryllup, men tanken på at skjønnheten til en tørket blomst er foreviget, syntes vi er romantisk. På en skogstur her en høstdag, fikk vi åpnet øynene våre for hvor mange blomster som fortsatt er vakre, lenge etter de hadde blomstret i full prakt. Hva med å kombinere ferske og tørkede blomster? Rosetter av blader kan legges ut over bordet, settes sammen til en kule eller som vi har gjort – pynte opp i en blomsterdekorasjon.

all wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup
Gikk du glipp av vårt forrige innlegg med høstinspirasjon? Du finner der her: Dekorér med høsten

Takk til Hus & Hage for utlån av dekorelementer
Foto: Nordiske Bryllup / C.W.Rosenhoff
Styling: Elisabeth Graff Espevoll, C.W.Rosenhoff

Skriv din kommentar