Et norsk-amerikansk låvebryllup

Da Ragnhild fra Norge og Mike fra USA skulle gifte seg, var det to veldig forskjellige bryllupskulturer som møttes. De bestemte seg for å velge litt fra dem begge, for så å arrangere festen i Ålesund. Det er med stor glede vi viser frem dette gjennomførte bryllupet – fullt av meningsfulle detaljer og arvegods. På bruden sin blogg kan du lese om både planleggingen og alle de fine detaljene fra deres store dag.

Bildene er tatt av to fotografer vi har presenter før, nemlig Michaela Potterbaum og Irene Lovund. De gjør noen bryllup sammen under navnet Atlantic Photographic. Da var det bare å sette seg godt tilbake i stolen og studere dette nydelige bryllupet.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic PhotographicNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic PhotographicNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic PhotographicNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic PhotographicNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Atlantic Photographic

Se flere bilder fra dette bryllupet på Michaela sin blogg.

Foto: Irene Lovund and Michaela Potterbaum
Facebook: Irene Lovund PhotoMichaela Nichole Photography
www.irenelovund.com / www.michaelanichole.com
Instagram: @irenelovund / @kaylapotterbaum

Kjole: En Dolce & Gabbana kopi fra en liten butikk i Tallinn, Estland
Slør: Vintage, via Adorned in Grace
Sminke og hår: Anniken fra Fri Frisør
Blomster: Blomsterstua Ålesund

Skriv din kommentar