Det vakre ved detaljer

Det er lett å bli opphengt i uviktige detaljer før den store dagen. Andres meninger og forventninger blir ofte avgjørende stressmomenter. Heldigvis finnes det en langt viktigere hensikt for anledningen som verken riper i neglelakken, gjenglemte brudepike-buketter eller tonefeil i kirkebandet bør klare å ødelegge. Men det er ikke bare dumt å fokusere på de små tingene, for det er noen detaljer som er godt å få med seg.

La for eksempel fotografen/videografen ta seg av å dokumentere de korte og minneverdige øyeblikkene. Da kan du nyte dagen der du er. Bildenes skildring av dagen kan rette fokuset mot de vakre detaljene. De detaljene som virkelig betyr noe.

Her er et par inspirasjonstavler som viser at bryllupsdagen har mange vakre øyeblikk – også innimellom forberedelsene og foto sessions.

NB_bnw_moodboard

Øverst venstre til nederst høyre: 1. Jessica Tremp / brownpaperparcel.com 2. Jessica Tremp / brownpaperparcel.com 3. Anna Michelle Kapstad 4. Anna Michelle Kapstad 5. Jessica Tremp / brownpaperparcel.com 6. Anna Michelle Kapstad  Ring: Jessica Tremp / brownpaperparcel.com

NB_detaljer moodboard

Alle bilder i tavle 2: Jessica Tremp / brownpaperparcel.com

Skriv din kommentar