Anniken og Joel – Ruiner og en gammel sagbladfabrikk

Da norske Anniken og finske Joel giftet seg på Hamar i sommer, var det lite som var overlatt til tilfeldighetene – bortsett fra festlokalet. Dette ble booket dagen før bryllupet, da 28 juni i år viste seg å by på 9 grader og regn. Drømmen om festen i en gammel eplehage ble ikke noe av, men for oss ser festlokalet så fint og gjennomført ut at vi aldri ville ha gjettet at dette var en nødløsning i siste liten. Vi har virkelig gledet oss til å få vise frem bildene fra deres store dag, fulle av inspirerende detaljer,  scener og glade mennesker.

De stemningsfulle bildene er fotografert av den dyktige fotografen, New Zealanderen Andrew, fra Grey Area Productions.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area ProductionsNordiske Bryllup-Grey Area Productions-Hamar_w1000px-36 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Grey Area Productions

Foto: Grey Area Productions / www.greyareaproductions.com / @greyareaproductions
Kjole: Jenny Packham
Slør: Brudehuset, Hamar
Hår / Sminke: Frøken Kirkerud, Hamar
Blomster: Hege Solberg (venn av familien)
Kake: Anette Norum (venn av familien)
Design av kirkeprogram: Bruden selv
Kirke: Hamardomen
Festlokale: Sagbladfabrikken
Festdekor: Larsen og loppemarked.

3 Comments

 • januar 7, 2015

  Sue

  I love this! It’s so pretty! Wonderfully captured.

 • april 24, 2016

  G

  Veldig inspirerende! Vet dere hva kjolemodellen heter? Ser at det er Jenny Packham, men hvilken?

  Takk! 🙂

 • april 26, 2016

  Nordiske Bryllup

  Willow, heter kjolen:)

Skriv din kommentar