Marie og Peder – kjoleshopping på Sadoni

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Choosing the wedding dress

Da drømmetypen min hadde spurt om jeg ville gifte meg med han, og ringen var plassert på fingeren, tok det ikke lang tid før planlegging av både stort og smått var i gang. Jentete som jeg er, tenkte jeg selvfølgelig en hel del på antrekket for den store dagen – drømmekjolen. Selv om dette ikke nødvendigvis er det man trenger å være tidligst ute med, begynte jeg ganske fort å lete rundt på nettet etter inspirasjon. Bare fordi det var så vanvittig gøy! Det var da merket Sadoni utpekte seg.

Samtlige av kjolene traff meg. Kjoler med stilren design, lekre detaljer og som virket behagelige å gå med en hel dag. Vi (jeg) har store planer om å danse på bryllupsfesten vår. Derfor ønsket jeg å finne en brudekjole som er behagelig å bevege seg i. For moro skyld søkte jeg opp merket på FINN.no, og så at Sadonis egen butikk skulle ha stort salg på utstillingsmodeller. Jeg avtalte tidspunkt for time, tok med ei god venninne og dro til salongen som ligger pent plassert i Uranienborgveien i Oslo.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Choosing the wedding dress

Det var en av de dagene i juni det virkelig styrtregnet i Oslo, så da vi kom inn i butikken med våre våte paraplyer må vi ha sett ganske fortumlet ut begge to. Salongen var lys og oversiktlig – virkelig et drømmested! Prikken over i-en for meg ble likevel satt i det jeg hørte Thomas Dybdahls deilige stemme bli spilt på anlegget i bakgrunnen. Stemningen var satt, og det var helt perfekt.

Vi ble møtt av ei nydelig butikkansatt som håndhilste på oss begge to, og var behjelpelig fra første stund. På forhånd hadde jeg sett meg ut to kjoler jeg visste jeg ville prøve, og jeg plukket med meg en tredje kjole inn til prøverommet. Midt i salongen var det et miniplatå jeg sto på, mens betjeningen fant fram tilbehør som sko, slør og belter. Jeg følte meg virkelig som en prinsesse den timen vi var der.

Etter å ha prøvd kjolene både en og to ganger, var det faktisk ikke noe alternativ å gå derfra uten kjole. Vips gikk jeg derfra med drømmekjolen min i en fin oppbevaringspose. Jeg kan nesten ikke vente til neste gang jeg skal ha den på meg, en junidag i 2015. Nå henger kjolen pent og trygt i klesskapet hjemme hos mamma og pappa. Jeg sniker meg inn og ser på den hver gang jeg er på besøk – gledessukk. Jeg kunne skrevet mange sider om hvor vakker jeg syns kjolen er, og hvor bra den kjennes å ha på, men detaljene blir for nå en hemmelighet.

Jeg kan helhjertet anbefale Sadoni til alle kommende bruder der ute. De har nylig lansert kolleksjonen for 2015, og den er virkelig vakker! Ta en titt på hjemmesiden deres her.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Choosing the wedding dress Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Choosing the wedding dress

Bildene i dette innlegget er tatt ved en senere anledning.

Foto: Emilie Bjerva

Skriv din kommentar