Henrik Beckheim – Skeikampen

Fotograf Henrik Beckheim har delt noen bilder med oss fra et nydelig bryllup som fant sted på Skeikampen, like ved Lillehammer. For en drøm å feire utebryllup, på høsten, i den norske fjellheimen. De som er kjent med norske forhold vet at dette er veldig vågalt å planlegge, derfor er det gøy å se at noen klarer å gjennomføre det. Kudos til brudeparet, Janne og Einar.

Henrik er en flink fotograf som er spesielt dyktig på å fange blikk som beskriver situasjonene godt. Han har en veldig naturlig fremtoning, men kan også arrangere fine oppsett. Da var det bare for oss å si – Velkommen til fjells:

Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim02 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim03 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim04 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim07 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim09 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim15 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim10 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim16 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim26 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim27 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim17 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim18 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim28 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim31Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim34 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim35 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim36 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim37 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim38 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim39 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim43 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Henrik Beckheim Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim45 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim46Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim59 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Henrik Beckheim Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim51 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim52 Nordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim53 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Henrik BeckheimNordiske-Bryllup_Henrick-Beckheim01

Se flere bilder av dette nydelige brudeparet på bloggen til Henrik.

www.henrikbeckheim.no
Facebook: Henrik Beckheim
Instagram: @henrikbeckheim

Skriv din kommentar