Dekorér med høsten

For noen uker siden var min gode nabo, interiørdesigner Elisabeth Graff Espevoll, og jeg en tur i skogen for å finne dekor-inspirasjon til et mulig høstbryllup. Vi endte opp med et luksusproblem: for mye fin inspirasjon og for mange idéer. Her er et av temaene vi satte sammen:

Fall wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Mose i dype grønntoner, kombinert med bark og kongler i forskjellige størrelser. Messing som lysner det hele og gir en mer herskapelig stemning. Bregner som høsten har satt et tydelig preg på, fremhever årstiden.

Fall wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Nordiske bryllupsmiddager er kjent for å være lange (litt for lange) – og det er gjerne mange bilder som blir tatt av brudeparet i løpet av de timene. Derfor syns vi at veggen bak brudeparet bør være fint dekorért. Ønsker du å bruke bregner, som vi har gjort her, vil vi anbefale å presse dem på forhånd. Dette er nemlig ferskvare som fort vil se krøllete og stusselig ut. Man kan også sørge for at de får vanntilgang, ved å surre blomsterteip rundt fuktig papir/bomull og skjule dette bak stokken. Alternativt må de settes opp like før middagen.

Fall wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Ved bruk av skogsmaterialer på bordet bør dette renses godt på forhånd. Da unngår man at middagsbordet blir inntatt av ubudne, små gjester. Det er mye man får kjøpt ferdig renset, som for eksempel de store konglene vi fant på den fine interiørbutikken «Hus og Hage». Alt av messing har vi funnet på den store bruktbutikken «Marita brukthandel» i Mjøndalen.

Fall wedding decorations // Nordic Weddings / Nordiske Bryllup

Elementer fra resten av dekoren er her representert oppå lin-servietter. Barkebiten kan lett bli til et bordkort ved å feste en lapp med navn på den.

Vi håper dette kan gi noen av våre lesere inspirasjon til bryllup eller til fest. I tilfelle vil vi gjerne høre om det – hashtag ditt instagrambilde med #nordiskebryllup.

 

Foto: Nordiske Bryllup / C.W.Rosenhoff

 

Skriv din kommentar