Brudekjole med lange ermer

Brudekjoler med lange ermer har vi sett mye av i det siste – en trend vi kan like enda bedre nå som høsten er her, og dagene blir kjøligere hos oss i nord.

Mange designere har flotte, langermede kjoler i både høst- og vårkolleksjonene sine. Det som før ble mest assosiert med kongelige bryllup, er nå et elegant og etterlengtet alternativ til stroppeløse kjoler. Kolleksjonene for høsten 2015 lanseres nå i disse dager, og denne trenden ser ikke ut til å gå over med det første.

Tre kvart-lange eller helt ned til håndleddet, detaljerte blonder eller enkle gjennomsiktige ermer – valgene er mange. Kanskje kan du tørre å velge en kjole med åpen rygg, og veie opp med mere tildekte armer?

Vi har laget en inspirasjonstavle på Pinterest med deilige langermede kjoler, den kan du se her.

Følg oss gjerne, det blir flere tavler der etterhvert!

Bohindi - Boandluca - parisienneBohindi - Boandluca
Bo & Luca, Bohindi Collection – Parisienne

Bildene er hentet fra designerens egne nettsider.

www.boandluca.com

Skriv din kommentar