Blomster til inspirasjon

Blomster er ikke bare vakre å se på, de bærer også med seg mening og symbolikk. Under den viktorianske perioden ble det sett på som uanstendig for brud og brudgom å uttrykke sine sterke følelser for hverandre, og her kommer blomstene inn som et reddende medium. De mange overveldende følelser ble tilskrevet ulike blomsterslag, og brudeparet kunne dermed med hete blikk og bukettens budskap kommunisere sin uendelige kjærlighet for hverandre.

Heldigvis kan vi bruke ord i dag. Derfor er nok symbolikken bak blomsterslagene ikke så høyt prioritert når vi skal velge hvilke blomster som passer for dagen. Nå tenker vi på farge, fasong, om de passer for sesongen, og mye mer. Og med så mange elementer kan det være vanskelig å lande på den «perfekte buketten». Hvem vet, kanskje var det lettere å velge bukett den gangen?

Men det vi har i dag, er i hvert fall muligheten til å titte litt på hva andre har gjort før oss. Kanskje det vi alle trenger av og til, er litt inspirasjon. Derfor har vi satt sammen to tavler med ulike måter du kan bruke blomster i bryllupet ditt. Her kan du velge blant de uendelig mange vakre sammensetninger.

For mer fra fotografen bak alle bildene nedenfor, ta en tur til brownpaperparcel.com.

NB_moodboard_4

Alle bilder i tavle 1: Jessica Tremp / brownpaperparcel.com, Hex Color #55574a, Hex Color #6e5a5a, Hex Color #aca181

NB_moodboard_5

Alle bilder i tavle 2: Jessica Tremp / brownpaperparcel.com, Hex Color #829387, Hex Color #a8b08b, Hex Color #9a8b75

Skriv din kommentar