Hornedesign – Bømlo

Bildene dere her får se er tatt på Bømlo, i Hordaland. Fotografen er multitalentet Eivind Horne bak «Hornedesign». Tar du en titt på hjemmesiden hans, får du et lite innblikk i den kunstneriske verden Eivind skaper via både grafisk design, video og bilder. Eivind tar naturlige og fine bilder og er flink til å fange sjarmerende øyeblikk. Dette er et av de mange fine brudeparene han har fotografert:

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Hornedesign

Intervjuet vi tidligere hadde med Eivind Horne kan du lese her.

www.hornedesign.no
Facebook: Hornedesign
Instagram: @hornedesign

Skriv din kommentar