Aina Regina Photography – Spangereid

Vi er så heldige å få vise frem noen flere bilder fra Aina Regina Photography i dag. Dette nydelige brudeparet ble fotografert i Spangereid i Vest-Agder. Aina er en utrolig dyktig fotograf med et uttrykk som skiller seg ut. Hun kan skape fotokunst av et hvilket som helst øyeblikk, og med sin kunstneriske etterbehandling av bildene tar hun bryllupsfoto-sjangeren til et nytt nivå.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina Photography Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina PhotographyNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina Photography Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina Photography Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by Aina Regina Photography

For noen dager siden la vi ut et intevju med Aina, dette kan du lese her.

Aina Regina Photography
Facebook: AinaReginaPhotography
Instagram: @ainaregina

Skriv din kommentar