Afo2 – Tusenfryd

«Afo2» er drevet av fotograf Anne Grete Nogva. Vi har fått lov til å vise noen sjarmerende forlovelsesbilder hun har tatt på «Tusenfryd» – en fornøyelsespark rett utenfor Oslo. Det er lett å se at Anne Grete bruker mye tid på å finne unike steder å fotografere, og i tillegg bruker hun mye rekvisita. Dette gjør at personligheten til parene hun fotograferer kommer ekstra godt frem. Vi syntes også hun er dyktig til å bruke tilgjenglig lys på en god måte. Nå gleder vi oss til oppfølgeren til denne serien, nemlig brudebildene av dette søte kjæresteparet.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.noNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engagement shoot at a amusement park, Norway - Photos by www.afo2.no

Se flere bilder fra denne shooten her

Foto: Afo2/ Anne Grete Nogva
www.afo2.no
Instagram: @afo2no

Skriv din kommentar