Sadoni

Denne uken har vi vært på besøk i brudekjolesalongen Sadoni i Oslo. Sadoni er en familiedrevet, norsk bedrift – grunnlagt i 2003 av designerne Trude og Hamid Sadoni. I butikken møter vi Martine som engasjert viser oss salongens nylig lanserte brudekjolekolleksjon. Vi falt pladask for de lette stoffene, de rene, elegante linjene og de romantiske blondene. Og de har ikke bare fine brudekjoler! Om du for eksempel er på jakt etter brudepikekjoler, kan vi anbefale å sjekke ut Sadoni’s nydelige kolleksjon for de minste. Vi gleder oss til snart å få vise dere mer fra dette fine nordiske designerteamet.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dressesNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dressesNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Sadoni wedding dresses

Foto: Nordiske Bryllup/ C.W.Rosenhoff

Skriv din kommentar