Marie og Peder

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Engaged

Mitt navn er Marie. Jeg er 20 år og nyforlovet med en kjekkas som heter Peder. Bryllupet vårt står i juni 2015, og fram til da kommer jeg til å ta dere med på forberedelsene til den store dagen. Dere, som lesere av denne spalten, kommer til å få et lite innblikk i alt fra kjoleprøving og dekor til gaveliste og meny – og selvfølgelig alle kabaler som følger med dette. Men nå skal dere få bli litt kjent med oss og få et lite drypp av historien vår så langt.

Jeg studerer for å bli sosionom, har en oppriktig forkjærlighet for kjøkkenutstyr og velformulerte romaner. Han jobber som lærer, drikker aller helst Coca-Cola og er rå på overraskelser og radiostyrt bil.

Vi har vært kjærester i litt over et år. Vi elsker å gå på kino, lage mat sammen, oppdage nye ting, unne oss smågodt, dra på roadtrip – alene, eller sammen med andre, og ikke minst så elsker vi å drømme sammen. Han er den jeg vil fortelle alt til, og som jeg fortsatt får sommerfugler i magen av å tenke på. Han er også den jeg på alle måter kan være meg selv med. Vi utfordrer og oppmuntrer hverandre og ønsker å gjøre hverandre gode.

Vi er enormt forelsket, og da han spurte om jeg ville gifte meg med han neste sommer, var svaret mitt selvfølgelig: JA! (det var superromantisk, nøye planlagt og gjennomført, på en øy i Oslofjorden – klisjé og virkelig vakkert).

Av natur er jeg et ordensmenneske. Jeg sorterer, noterer og vil helst ha alle gjøremål og idéer ned på en liste. Jeg nyter å ha et prosjekt å planlegge, så det å skulle planlegge drømmebryllupet vårt, blir rett og slett helt nydelig.

I løpet av det neste året vil dere få del i tankene mine rundt planlegging, idéer, løsninger og drømmer. Håper denne spalten kan være til inspirasjon for deg som selv er kommende brud, for deg som er forlover og for alle dere som rett og slett har en forkjærlighet for slike ting.

Dersom du har noen tips om bedrifter, salonger eller butikker jeg kan undersøke det kommende året, ta kontakt her.

Marie

1 Kommentar

  • august 15, 2014

    Vic

    Wow, så utrolig spennende! Gleder meg til å følge med på dette framover!!!

Skriv din kommentar