Irene Lovund – Oslo

Irene Lovund er ukens fotograf. Intervjuet vi hadde med henne tidligere denne uken kan du lese her. Vi har fått lov til å vise noen bilder hun tok av et vakkert brudepar i Oslo i fjor høst. Irene er spesielt god på å fange de små øyeblikkene. Hun er dyktig til å observere og knipse spennende detaljer rundt seg, noe som rammer inn bildeseriene hennes på en fin måte. Her kan dere se selv:

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Oslo, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Oslo, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Oslo, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Oslo, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Oslo, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske-Bryllup-Irene-Lovund-Holmenkollen-18 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske-Bryllup-Irene-Lovund-Holmenkollen-44 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske-Bryllup-Irene-Lovund-Holmenkollen-32 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, NorwayNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Irene Lovund - Holmenkollen, Norway

Foto: Irene Lovund
www.irenelovund.com
Instagram – @irenelovund

Skriv din kommentar