Stine Pedersen Photo – Hommersåk

På fredag presenterte vi Stine Madelen Perdersen, fotografen bak Stine Pedersen Photo. Intervjuet kan du lese her. Nå har vi fått lov til å vise bilder fra en av hennes mange bryllupsfotograferinger, for anledningen i Hommersåk. Vi liker de deilige fargesammensetningene, de rene bakgrunnene og de spennende utsnittene!

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Stine Pedersen Photo - Hommersåk, Norway

 

Flere bilder av dette brudeparet finner du på bloggen til Stine

 

Foto: Stine Madelen Pedersen
www.stinepedersenphoto.com
Instagram – @stinemadelen

Skriv din kommentar