Mood board til inspirasjon

I denne artikkelen har vi gleden av å presentere vårt første «mood board».  Dette passer vel og bra for dere som har vært borti uttrykket før, men til dere som ser på dette som et fremmedord: la oss introdusere noe som kommer til å revolusjonere planleggingsprosessen til ethvert prosjekt du begir deg utpå.

Et mood board kan være en samling av bilder, utklipp fra blader, farger, ord eller hva som helst annet visuelt inspirerende. Meningen bak konseptet er å forsøke å finne stemningen (ref: “mood”) eller den estetiske følelsen du vil oppnå i sluttproduktet. Er man litt «old-school» kjøres kanskje “tape det til veggen” -metoden… Men denne tavlen (ref: ”board”) kan også heldigvis lages virituelt. Pinterest er et godt eksempel på et nettsted vel verdt å sjekke ut om du ikke allerede er en “pinner”.

Det er flere grunner til at vi heier på mood board-konseptet. De to viktigste er som følger: det er et essensielt verktøy til å konkretisere alle de diffuse idéene våre. I tillegg kan metoden ofte skape nye og bedre idéer. Her i Nordiske Bryllup har vi lyst til å gi deg en smakebit på noen av våre selvlagde samlinger, men oppfordrer også deg til å skape egne “stemningsstavler”. Det kan være en god hjelp både før og i planleggingsfasen av bryllupet!

 

moodboard nordiske bryllup_juli

Øverest venstre til nederst høyre: 1. Kinsey Mhire / sincerelykinsey.blogspot.com   2. Jessica Tremp / brownpaperparcel.com  3. Benj Haisch / benjhaisch.com    4. Kinsey Mhire / sincerelykinsey.blogspot.com   5. Hex Color #7d795c   6. Hex Color #535048   7. Hex Color #48534a   8. Kinsey Mhire / sincerelykinsey.blogspot.com  Ring: Benj Haisch / benjhaisch.com

Skriv din kommentar