Michaela Nichole Photography – København

På fredag presenterte vi fotografen Michaela Potterbaum, jenta bak Michaela Nichole Photography. Her kan du lese intervjuet. I dag har vi fått lov til å vise noen bilder hun tok av et vakkert brudepar i København tidligere i år.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen04_Nordiske Bryllup-Michaela Potterbaum-Copenhagen_w1000px-3 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen bruk Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photos by Michaela Nichole Photography - Copenhagen

 

Flere bilder fra dette bryllupet finner du på bloggen til Michaela.

Foto: Michaela Potterbaum
www.michaelanichole.com
Instagram – @kaylapotterbaum

Skriv din kommentar