Kristianne Marøy – Bergen

Kristianne Marøy er fotografen vi presenterer denne helgen. Her er noen bilder fra et bryllup hun har fotografert en regntung dag i Bergen. Vi liker den litt mystiske, nordiske stemningen hun får frem i bildene sine. Samtidig er hun dyktig til å finne sjarmerende steder å fotografere, og hun bruker tilgjengelig lys på en spennende måte.

Her kan du lese gårsdagens intervju med Kristianne.

Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - BergenNordiske-Bryllup-Kristianne-Maroy-Bergen-10 Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - BergenNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - BergenNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen Nordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - BergenNordiske Bryllup / Nordic Weddings - Photo by Kristianne Marøy - Bergen

Flere bilder fra denne fotograferingen kan du finne her.

www.kristiannemaroy.com
@kristiannemaroy

Skriv din kommentar