Familiebedriften Hasla

Nordiske Bryllup ønsker å vise frem bedrifter vi mener det er verdt å gi litt ekstra oppmerksomhet. Først ut er Hasla!

Vi har snakket med Gunnhild Hasla som til daglig jobber i Hasla sin butikk i Markveien, Oslo. På spørsmålet om hva de har å tilby et kommende brudepar svarer hun at de har smykker som kan passe til en brud, men også gifteringer. I tillegg tar de gjerne imot oppdrag på personlig designede smykker. Her har hun valgt å vise oss noen bilder fra serien «Kvist», som er designet av hennes søster Anne Hasla.

Kort om bedriften:

Hasla er et norsk, moderne smykkedesign. Bedriften designer tidløse kvalitetssmykker basert på en enkel, stilren og nordisk designfilosofi. Designet er inspirert av den norske naturen, med et unikt og moderne uttrykk.

Hasla ble grunnlagt i 1982 av ekteparet Ørnulf Hasla og Grete Fossen. I dag er Hasla fortsatt en familiebedrift, med eldste datter Anne Hasla som sjefsdesigner og yngstedatter Gunnhild Hasla som markedsansvarlig.

Vi ser frem til å vise dere mer fra Hasla i tiden som kommer!

Se flere produkter på www.hasla.no

Instagram – @haslasmykker

 

Skriv din kommentar