Gjør det selv – Mal deg et tema

Nordiske Bryllup - DIY - painting on glass

Et problem jeg ofte erfarer når jeg dekorer til fest, er å finne dekorelementer med riktig farge. Uendelig mange timer har gått med på å tråle hylle etter hylle i butikk etter butikk, for så å finne noe jeg bare er halvveis fornøyd med. En dag kom tanken om at én løsning rett og slett kan være å male elementer selv. Vaser av glass er lette å fylle med maling og ser veldig delikat ut! Andre ting man kan male er for eksempel stener, planker, skjell, rammer, papir, flasker, fjær, blikkbokser, porselensfigurer osv. Jeg liker helst å male med sprayboks der det er mulig, men da er fargeutvalget dessverre ikke like stort.

For de spesielt interesserte er fargekoden jeg har brukt her S2005-G og malingen er Jotun Lady Sens.

lup - DIY - painting on glasslup - DIY - painting on glass

Har du noen eksempler på dekorelementer du har malt? Del det gjerne med oss!

 foto: C.W.Rosenhoff

Skriv din kommentar