Gjør det selv – Krone til brudepiken

Nordiske Bryllup - DIY crown

Denne kronen er rask og enkel å lage selv. Bruk den i all sin enkelhet eller dekorer den for eksempel med blomster.

Nordiske Bryllup - DIY crown

Du trenger en passe tykk ståltråd og en knipetang.

Nordiske Bryllup - DIY crown

1// Finn mål på den lille vakre som skal få æren av å bære kronen. Fest sirkelen uten å kutte av tråden (hele denne kronen er laget av én lang ståltråd). Den bakre delen av kronen er der hvor festet er.

2// Surr ståltråden ned langs ca.1/4 av sirkelen, du skal nå starte med å lage piggene. Lag en liten stram løkke med tråden for så å dra den skrått ut. Lag en knekk på tråden ved 4 cm. Fest den med en tilsvarende løkke langs sirkelen, 4 cm fra den forrige løkka. Du skal nå ha en likebeint trekant som er ca. 3,5 cm høy.

3// Lag 5 slike spisser før du surrer tråden langs sirkelen tilbake til festet. Kutt.

4// Pass på at du fester endene godt og vekk fra den indre sirkelen, hvis ikke blir det fort tortur å gå med denne kronen.

 

For å lage en litt annen versjon av kronen kan man variere med å lage flere spisser eller ulike høyder på spissene. Lager man spisser hele veien rundt, kan den passe godt til en liten prins av en brudesvenn også!

Skriv din kommentar