Gjør det selv – Kriseboks

I det siste bryllupet jeg var i, opplevde jeg noe ingen kledd i pen kjole ønsker seg: kjolen min revnet! Og det ikke hvor som helst, men midt bak! Jeg ble en smule fortvilet og beordret min mann rundt i bryllupslokalet for å lete etter noe jeg kunne reparere riften med. Han lette og lette og kom til slutt tilbake med en tykk, grønn ståltråd.« Ja, ja,» tenkte jeg. «Det er jo verd et forsøk.» Og heldigvis fikk min handy ektemann sydd sammen riften på greit vis.

Jeg er sikkert ikke alene om å ha opplevd noe slikt. Andre mindre «kriser» man kan oppleve i bryllup, er for eksempel: en ødelagt frisyre, mat mellom tennene, dårlig ånde, maskara under øynene eller – kanskje den verste – uventet menstruasjon. Både for brud og gjester er vel da ingen ting bedre enn å finne akkurat det man trenger i en «Kriseboks» på toalettet. Denne boksen kan inneholde så mangt. Her er noen forslag:

 Bryllup - kriseboks i bryllup // Noric Weddings - emergency kit in weddings

1-Tamponger, 2-Sminkefjerner, 3-Truseinnlegg, 4-Q-tips, 5-Tannpirkere, 6-Hårnåler, 7-Nål og tråd, 8-Saks, 9-Smertestillende, 10-Tyggegummi, 11-Parfyme, 12-Bomullspads, 13-Bomullsdotter, 14-Papirlommetørkle, 15-Neglefil, 16-Plaster, 17-Hårspray, 18-Fuktighetskrem

Bruk en glassbolle, en trekasse, et brett eller liknende og pass på at alle tingene syns godt. Dekorér gjerne med noe som matcher annen pynt i bryllupet eller med for eksempel sprø bilder av brudeparet.

Bryllup - kriseboks i bryllup // Noric Weddings - emergency kit in weddings

Skriv din kommentar