Fotograf Stine Pedersen

Nordiske Bryllup presenterer // Nordic Weddings present to you - Stine Pedersen Photo

Bryllupsfotografen Stine Pedersen er opprinnelig fra Stavanger, men for tiden bor hun i Oslo.
For henne er det viktig å skape en god atmosfære, slik at brudeparet kan slappe av og være seg selv. Vi tok en prat med Stine for å høre mer om hennes tanker rundt fotograferingen.

Hva kjennetegner dine bilder?

– Under en bryllupsfotografering er jeg veldig opptatt av å fange de små øyeblikkene som definerer brudeparet. Det kan være et smil, latter eller tårer som brudeparet deler under fotograferingen. Min stil er fortellende og dokumentarisk – med fokus på detaljer og stilrene bilder. For meg er ikke omgivelsene det viktigste, men det er lyset og brudeparet som definerer bildene. De fleste brudepar får et typisk “takkekortbilde”, altså helfigur, smil og brudebukett.
Når det bildet er unnagjort, blir fotograferingen mer leken og kreativ.

Hva slags bryllup drømmer du om å forevige?

– For meg er ”drømmebryllupet” et brudepar jeg får god kjemi med. God kjemi er med på å skape en egen atmosfære under fotograferingen der brudeparet kan slappe av og ha det gøy, samtidig som jeg får utfolde meg enda mer kreativt. Kanskje er bryllupet satt til sensommeren og fotograferingen til kvelden, når solen er på sitt nydeligste.

Hvilken del av bryllupet liker du best å fotografere?

– Det er når jeg får ta bilder under en “first look”. Det er en fotosession hvor brudeparet får se hverandre før vielsen. Dette skjer som regel et sted hvor det ikke er andre mennesker, bare de to og jeg som dokumenterer. Det som gjør det til min favorittdel, er at det er så mange følelser mellom brudeparet. Å fotografere en brudgom som ser sin brud for første gang, er magisk. Det er som regel mange tårer, mye latter og masse kjærlighet. Som regel triller det noen tårer hos meg også – bak kameraet.

Har du noen tips til kommende brudepar som skal bli fotografert?

– Finn en fotograf som dere føler dere komfortable med, og som dere slapper av med. Dette vil hjelpe dere til å ha en gøyal bryllupsfotografering hvor dere kan være dere selv. Ikke vær redd for å gi hverandre kyss på kinnet, kil hverandre eller hvisk en liten hemmelighet i øret. De beste bildene er når dere to har det gøy sammen, og det er slike omstendigheter jeg prøver å skape for mine brudepar.

www.stinepedersenphoto.com
Instagram – @stinemadelen

Stine Pedersen Photo

Skriv din kommentar